Contact

Heeft u vragen, neem gerust contact op

Na doorverwijzing door uw huisarts kunt u een afspraak maken op de locatie van uw voorkeur. Bij alle locaties kunt u snel terecht voor uw eerste afspraak. Is er onderzoek nodig dan vindt dit normaliter op één dag plaats en ontvangt u na afloop direct een voorlopige uitslag.

Hieronder vindt u de contactgegevens van de vier locaties. Voor algemene vragen over het Borstcentrum ZuidHollandZuid kunt een mail sturen naar info@borstcentrumzuidhollandzuid.nl

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg voor de inwoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland.

Betrokken, persoonlijke zorg met respect voor onze naasten is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Het ziekenhuis heeft een herkenbare protestants-christelijke identiteit.

Stationsweg 22
3247 BW Dirksland

Afspraak maken via de afdeling Chirurgie.

0187 60 71 04
Routebeschrijving
Ikazia Ziekenhuis
Montessoriweg 1
3083 AN Rotterdam

Afspraak maken via de afdeling Chirurgie.

010 297 52 20
Routebeschrijving
Maasstad Ziekenhuis

Het Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met 600 bedden in Rotterdam-Zuid. Jaarlijks bezoeken meer dan 450.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. En doet dit vakkundig en zorgzaam. Werkend vanuit de waarden: betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht.

Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

Een afspraak maken kan via de afdeling Chirurgie.

010 291 22 45
Routebeschrijving
Spijkenisse Medisch Centrum

Gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard biedt het Spijkenisse Medisch Centrum planbare hoogwaardige zorg dicht bij huis. De zorg leveren wij door middel van vaardige, enthousiaste, goed opgeleide medewerkers en medisch specialisten in een veilige en gastvrije omgeving en in nauwe samenwerking met de coöperatieziekenhuizen. 

Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ Spijkenisse

Afspraak maken via de afdeling Chirurgie.

0181 65 83 81
Routebeschrijving

BorstcentrumZuidHollandZuid.nl maakt gebruik van cookies.
Heeft u dit liever niet? Lees hier meer over ons privacybeleid.